четвртак , 4 марта 2021
Naslovna / Društvo / Drugo polugodište u osnovnim i srednjim školama od ponedeljka

Drugo polugodište u osnovnim i srednjim školama od ponedeljka

Drugo polugodište u osnovnim i srednjim školama počinje u ponedeljak, 18.januara, rekao je Miloš Nikolić, član Gradskog veća zadužen za oblast kulture i obrazovanja. Mlađi osnovci nastavu će pohađati svaki dan, stariji svaki drugi, dok će srednjoškolci nastavu u školama pohađati sveke druge nedelje.

Članovi Kriznog štaba zasedali su u ponedeljak i doneli odluku da je epidemiološka situacija stabilnija, te da drugo polugodište u osnovnim i srednjim školama može da počne od ponedeljka, 18. januara, rekao je Miloš Nikolić, član Gradskog veća zadužen za oblast kulture i obrazovanja.

Srednjoškolci će nastavu u školama pohađati svake druge nedelje, dok će osnovci od petog do osmog razreda u škole ići svaki drugi dan, a mališani od prvog do četvrtog razreda boraviti u školskim klupama svaki dan, ali podeljeni u dve smene.

Korona virus je i dalje prisutan, te se svi moramo pridržavati propisanih mera, istakao je Miloš Nikolić i dodao da je u kontaktu od ponedeljka sa svim direktorima osnovnih i srednjih škola u gradu, te da su škole spremne da se nastava u drugom polugodištu nastavi na najbolji mogući način.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

U akciji Crvenog krsta podeljeno 250 paketa pomoći

Crveni krst Subotica završio je akciju podele paketa pomoći namenjenih prvenstveno romskoj populaciji, ali i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *