Drugo izvlačenje u igri „Uzmi račun i pobedi u subotu

Drugo izvlačenje u igri „Uzmi račun i pobedi, za koje je do sada pristiglo čak 2.626.081 koverti, biće održano u subotu u 17.30 časova u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a, stoji na sajtu Vlade Srbije.
Gosti će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku, izvući srećne dobitnike dvosobnog stana, površine 52.53 metara kvadratnih u naselju Braće Jerković – „Padina“, 12 automobila fijat 500L i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima „Tehnomanija d.o.o.“ i „Gomeks d.o.o.“.
Komisija, koja se sastoji od pet članova, prisustvuje izvlačenju i odmah tokom emisije vrši proveru ispunjenosti uslova definisanih Pravilima nagradne igre.
Ukoliko komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.
Priređivač nagradne igre – Vlada Republike Srbije kontaktiraće sve srećne dobitnike već u nedelju, 11. marta, i obavestiti ih o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.
Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri.
Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.
Imena dobitnika objavljuju se u dnevnom listu „Politika“, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije I nagradne igre I Radio televizije Srbije.
Dobitnici nagrada dobijaju uputstvo o njihovom preuzimanju u roku od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu „Politika“ dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja dobitnika u „Politici“.
Sve koverte koje su pristigle na šaltere „Pošte Srbije“ do kraja radnog vremena, odnosno do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića 9. marta, kao i koverte poslate za prvo izvlačenje učestvuju u drugom izvlačenju.
Koverte koje ne budu izvučene ili su stigle posle 9. marta učestvuju u