Dragan Škrbić u poseti Gerontološkom klubu „Kertvaroš“

Svetski poznat srpski rukometaš Dragan Škrbić održao je, u Gerontološkom klubu „Kertvaroš“, predavanje na temu „Kako uspešno voditi tim?“. On je zaposlenima Gerontološkog centra govorio o izazovima sa kojima se suočavao tokom karijere, ali i o izazovima koji su ga pratili kada je odlučio da pokrene sopstveni biznis.

Prilikom posete Gerontološkom klubu Kertvaroš, istaknuti srpski sportista podsetio se svojih početaka u Subotici i naveo da ga za ovaj grad vežu lepa sećanja, te da se u Suboticu uvek rado vraća. Povod posete bilo je predavanje koje je održao zaposlenima Gerontološkog centra, a govorio je o izazovima i iskušenjima sa kojima se suočavao tokom karijere, ali i o iskušenjima koja su ga pratila kada je iz sporta prešao u biznis, o kom tada ništa nije znao.

Iz Gerontološkog centra poručuju da im je cilj da napreduju, a da od ljudi poput Dragana Škrbića treba učiti o tome kako se postaje najbolji.

Podsećamo da je Dragan Škrbić na Međunarodnoj rukometnoj federaciji 2000 godine izabran za najboljeg igrača na svetu. On je zahvaljujući svom trudu i zalaganju sada potpredsednik Rukometnog saveza Srbije, suvlasnik restorana u Španiji , a angažovan je u kompaniji koja se bavi uvozom i izvozom medicinskog materijala.