понедељак , 25 јануара 2021
Naslovna / Društvo / Dozvoljeno pedeset odsto putnika od predviđenog kapaciteta vozila

Dozvoljeno pedeset odsto putnika od predviđenog kapaciteta vozila

Povodom novih epidemioloških mera, u vozilima javnog prevoza pored obaveznog nošenja zaštitnih maski ne sme biti više od pedeset odsto putnika od predviđenog kapaciteta vozila, naveo je Vladimir Jovanović, rukovodilac za prigradski i međumesni saobraćaj “Subotica – trans”.

Situacija sa Kovidom uticala je da se smanji broj putnika za dvadeset odsto nego inače, ali i pored toga, saobraćaju linije gde je povećana gužva, rekao je Vladimir Jovanović, rukovodilac za prigradski i međumesni saobraćaj “Subotica – trans”.

Za sada je stopirana linija koja ide prema Paliću, rekao je Jovanović i dodao da će se pratiti situacija u narednom periodu i po potrebi organizovati polasci.

Kako je Jovanović naveo, pored ovih mera, redovno se vrši dezinfekcija i čišćenje vozila. Takođe, apeluje na sve građane da što više koriste beskontaktnu kupovinu karata i da poštuju navedene mere.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Od ponedeljka će sva deca koja su upisana u vrtiće PU “Naša radost” moći da borave u vrtićima, bez dostavljanja potvrde o neophodnom prisustvu oba roditelja na radnom mestu

Od ponedeljka neće biti potrebna potvrda o neophodnom prisustvu oba roditelja na radnom mestu kao …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *