Donacija subotičkoj Opštoj bolnici

Serviseri klima uređaja iz Subotice i Beograda donirali su 6 klima uređaja Opštoj bolnici Subotica.

Ideja za donaciju potekla je od subotičke firme “Električar 024”, ali nakon što su sagledali potrebe Bolnice, u pomoć su pozvali i druge subotičke servisere klima uređaja kako bi ugradnja bila brža, kao i predstavnike Unije servisera klima uređaja Srbije iz Beograda. Donirano je ukupno 6 klima uređaja koji su ugrađeni na Odeljenje Službe za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju i na Dečje odeljenje subotičke bolnice.

Donatorima se zahvalila načelnica Odeljenja Službe za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, dr Nevenka Kosanović koja je istakla i donaciju pacijenta Alekse Tota koji je sopstvenim sredstvima donirao još jedan klima uređaj za ovo odeljenje.

Na donaciji se zahvalila i pomoćnica direktora Opšte bolnice Subotica, dr Branka Milisavljević koja je rekla da je Bolnica zahvalna na svakoj donaciji koja omogućava bolje uslove boravka pacijenata, ali i rad zaposlenih u ovoj ustanovi.

Pored ugradnje klima uređaja, subotički serviseri klima uređaja besplatno će očistiti 25 klima uređaja u subotičkoj Opštoj bolnici.

Prethodni članak
Sledeći članak