Donacija subotičkih bajkera „Kolevci“

Oko 25 subotičkih bajkera tokom prepodneva uručilo je novogodišnje paketiće deci koja borave u Domu za decu ometenu u razvoju “Kolevka”. Cilj njihovog gesta bio je da obraduju mališane, ali i da tokom zime iz garaža izvezu svoje dvotočkaše.

Spontano okupljeni subotički bajkeri ove zime odlučili su po prvi put da organizuju humanitarnu akciju za kupovinu novogodišnjih poklona za decu “Kolevke”. Kako kažu, trinaest dana prošlo je od ideje do realizacije. Putem društvenih mreža pozvali su sve subotičke bajkere, ali i sve ostale koji žele da prilože novac za kupovinu poklona. Osim humanosti, vodila ih je i želja da tokom zime svoje dvotočkaše izvezu iz garaže, jer kažu svaka njihova vožnja ima neki cilj, a današnji je bio obradovati decu.

Na 18 motora do “Kolevke” se dovezlo 25 bajkera među kojima su i žene i muškarci, koji vole vožnju motorom. Ni hladno vreme nije ih sprečilo da spremljene poklone na motorima donesu. Njihova poruke je da je vreme praznika i vreme darivanja i to niko od nas ne sme zaboraviti.

Nakon uručenja poklona, deca koja borave u “Kolevci” svoju zahvalnost izrazila su kroz program koji su priredili za svoje donatore.

1 komentar

  1. Ovaj gest subotickih bajkera prekopirano je od tradicije moto kluba Evil Angels M.C SUBOTICA a ni jedan suboticki bajker se nije setio da poseti precednika istog kluba koji je pre vise od godinu ipo dana nastradao u saobracajnoj nesreci i isti dospeo u invalicka kolica ako se to zove sloga bajkera onda bolje da se ne nazivaju tako jer isti je od 2015 do 2018 pravio humanitarne akcije za istu kolevku i na njihovim susretima svi su dobili zahvalnice video materijal itd sad kad bi eventualno njemu trebala pomoc nigde nikog ni da ga se seti a on se setio svih na organizaciji humanitarnih skupova.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime