Donacija firme „Brilijant 024“ Opštoj bolnici Subotica

Nedelja na izmaku  obeležena je u našem gradu kao nedelja humanosti, dobročinstva i empatije jednih prema drugima, u kojoj su sve generacije pokazali spremnost da nekome nešto poklone. Neko novčana sredstva, neko robu, opremu, a neko veliki deo svog vremena, puput volontera. Sve nam je u ovo vreme jednako bitno, uz najvažniju činjenicu da je broj izlečenih sve veći – izjavila je Jasmina Stevanović koja je u ime Grada Subotice zahvalila na donaciji subotičkoj Bolnici. -Imam priliku da se danas u ime gradonačelnika Bogdana Labana i grada Subotice, ali i u ime svih pacijenata kojima je donacija namenjena kao krajnjim korisnicima , zahvalim firmi „Brilijant 024“ i vlasnici Đurđinki Кočiš na donaciji oko 200 paketa posteljine i ćebadi koju je usmerila u subotičku Bolnicu. Na ovaj način pomažemo svima, i osoblju da imaju bolje uslove za negu ali i pacijentima da se leče u boljim uslovima jer je to, posle terapije koja im se pruža, najbitnije.
Ona se zahvalila i svim drugim kompanijama koje su u nastalim okolnostima usled koronavirusa imale sluha za humanost i pomogle gradu i zdravstvenim ustanovama donirajući medicinsku opremu i higijenska sredstva, ali i pojedincima i preduzetnicima koji su novac uplatili na namenski račun grada otvoren za pomoć onima kojima je to u ovoj situaciji neophodno.
Na donaciji Opštoj bolnici zahvalio se i direktor dr Slobodan Puškar koji je tom prilikom istakao da Bolnica uspeva, kroz aktivnosti i predani rad svih svojih zaposlenih, svog osoblja u uslovima pandemije Кovid 19, da ispuni zadatke koje se pred nju postavljaju od strane Ministarstva zdravlja i pokrajinskog Sekretarijata za zdravstvo.
– Ova ali i sve ostale donacije koje smo dobili od ljudi velikog srca, onih koji prepoznaju probleme bolnice, svakako će nam omogućiti da naš rad bude brži i efikasniji, da se pacijenti osećaju bolje i udobnije i da da im lečenje kraće traje – rekao je dr Puškar zahvaljujući se na donaciji.

 

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime