Dodeljene nagrade „Kapetan Miša Anastasijević“

U Velikoj većnici Gradske kuće juče su dodeljene prestižne nagrade „Kapetan Miša Anastasijević“, a dobitnici su najuspešnija preduzeća, institucije i pojedinci iz Severnobačkog i Zapadnobačkog okruga.

Priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ za najbolju lokalnu samoupravu u regionu dobio je Grad Subotica, a gradonačelnik Bogdan Laban je istakao da je Subotica zaslužila ovo prestižno priznanje, te da o tome najbolje svedoče rezultati postignuti u poslednjih nekoliko godina.

Nagradu je dobio i Gerontološki centar i to već drugi put, a direktor ove ustanove Nenad Ivanišević istakao je da su za ovu nagradu zaslužni zaposleni. On je istakao i da ova nagrada obavezuje da usluge u Gerontološkom budu na još većem nivou.

Činjenica da nagrada toliko dugo opstaje i to uprkos teškim vremenima govori o tome koliko je ona značajna, istakao član stručnog žirija Pero Zubac.

Nagradu „Kapetan Miša Anastasijević“ dodeljuju agencija „Medija invent“ iz Novog Sada, Univerzitet u Novom Sadu i Privredna komora Srbije, a u okviru projekta „Put ka vrhu“. Među ovogodišnjim dobitnicima, između ostalih, su Muzička škola Subotica i direktor kompanije ATB Sever doo Subotica Mile Todorović.