среда , 8 децембра 2021
Naslovna / Društvo / Dodeljena sredstva za zapošljavanje firmi „Unit Sport“

Dodeljena sredstva za zapošljavanje firmi „Unit Sport“

Firma „Unit Sport“ je porodična firma koja se bavi proizvodnjom sportske opreme. Ova kompanija je korisnik sredstava Sekreterijata i to po konkursima za repromaterijal i za zapošljavanje nezaposlenih lica. Pokrajinski sekretar za privredu i turizam doktor Nenad Ivanišević povodom ove posete izjavio je da su sama sredstva oko dva miliona i dvesta uručena na pravi način. Sve što se do sada kupovalo u svetu sada može i u Srbiji.

U poslednjih mesec i po dana firma „Unit Sport“ zaposlila je 12 novih radnika, od toga pet zahvaljujući sredstvima pokrajinske Vlade, rečeno je danas prilikom posete pokrajinskog sekretara za privredu i turizam, doktora Nenada Ivaniševića. Jedna od njih je mlada Valentina Futo kojoj je danas prvi radni dan kao i prvi posao.

Dobro je poznato da veliki broj naših sportista nosi opremu sportske kompanije Unit Sport ,pored ekipa i takmičara iz Srbije opremu nosi i veliki broj ekipa iz inostranstva.

Trenutno je zaposleno 21 osoba u narednom periodu ova kompanija ima za cilj da proširi svoje vidike kada je reč o novim mašinama i novim radnicima.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

U parku na Prozivci zasađena su stabla u okviru projekta “Zelena Srbija”

U parku na Prozivci zasađena su stabla crvenocvetnog kestena, japanske ukrasne trešnje i piramidalnog graba …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *