Dodeljena sredstva za zapošljavanje firmi „Unit Sport“

Firma „Unit Sport“ je porodična firma koja se bavi proizvodnjom sportske opreme. Ova kompanija je korisnik sredstava Sekreterijata i to po konkursima za repromaterijal i za zapošljavanje nezaposlenih lica. Pokrajinski sekretar za privredu i turizam doktor Nenad Ivanišević povodom ove posete izjavio je da su sama sredstva oko dva miliona i dvesta uručena na pravi način. Sve što se do sada kupovalo u svetu sada može i u Srbiji.

U poslednjih mesec i po dana firma „Unit Sport“ zaposlila je 12 novih radnika, od toga pet zahvaljujući sredstvima pokrajinske Vlade, rečeno je danas prilikom posete pokrajinskog sekretara za privredu i turizam, doktora Nenada Ivaniševića. Jedna od njih je mlada Valentina Futo kojoj je danas prvi radni dan kao i prvi posao.

Dobro je poznato da veliki broj naših sportista nosi opremu sportske kompanije Unit Sport ,pored ekipa i takmičara iz Srbije opremu nosi i veliki broj ekipa iz inostranstva.

Trenutno je zaposleno 21 osoba u narednom periodu ova kompanija ima za cilj da proširi svoje vidike kada je reč o novim mašinama i novim radnicima.