Dodeljena priznanja najuspešnijim đacima Politehničke škole

U Politehničkoj školi dodeljena su priznanja najuspešnijim učenicma koji su ostvarili zapažene rezultate na brojnim takmičenjima.
Valentina Bačlija, maturantkinja Politehničke škole, sa Republičkog takmičenja iz fotografije vratila se sa osvojenim drugim mestom. Zahvaljujući ovoj nagradi Valentina će biti oslobođena dela prijemnog ispita na Fakultetu tehničkih nauka koji planira da upiše.
Da Politehnička škola pruža odlično znanje i iz opštih predmeta potvrđuju nagrade koje su đaci dobili na literarnim konkursima. Za svoj rad na temu vršnjačkog nasilja, Sara Jenei osvojila je 1. nagradu na Konkursu “Evropski dnevnik”.
Među đacima Poltehničke škole ima i onih koji su se okitili sa više priznanja. Dino Avdić, osvojio je drugu nagradu na literarnom konkursu “Gavran”, a dobro se pokazao i na Republičkom takmičenju iz statike.
U Politehničkoj školi danas je sve bilo u znaku pobede. Na klub stolu koji je osvojio prvo mesto na Projektnoj nedelji u Tehničkoj školi, bili su poređani pehari koje su đaci osvojili na brojnim takmičenjima. Direktor Politehničke škole Iso Planić ovom vaspitno-obrazovnom ustanovom rukovodi punu deceniju, a kako kaže priznanja nikada nije bilo više.
Učionica u kojoj je upriličena svečanost bila je mala da primi sve đake koji su se sa takmičenja vratili sa nagradama i pohvalama, te su dodeli priznanja prisustvovali samo oni sa zapaženim rezultatima na republičkim takmičenjima, a ukupno je podeljeno oko 130 pohvalnica.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime