Dodela diploma maturantima Ekonomske srednje škole

Dodelom diploma u Velikoj većnici Gradske kuće, maturanti Ekonomske srednje škole “Bosa Milićević” danas su i zvanično završili svoje srednjoškolsko obrazovanje.

Nikola Koltin jedan je od učenika Ekonomske srednje škole “Bosa Milićević” koji je na najbolji način predstavaljao sebe i ovu vaspitno-obrazovnu ustanovu u protekle 4 godine koliko je pohađao smer za ekonomskog tehničara. Zahvaljujući akademskim i sportskim uspesima, ovaj mladić proglašen je za đaka generacije.

Među učenicima koji su na najbolji način predstavljali školu je i Miloš Savić koji je pokazao veliki talenat za matematiku i osvojio prvo mesto na Republičkom takmičenju iz matematike.

Nakon uspešno položenih maturskih i završnih ispita, maturanti Ekonomske srednje škole „Bosa Milićević” danas su šetnjom kroz grad i puštanjem balona kod Plave fontane zatvorili jedno važno poglavlje u svom životu. U Velikoj većnici Gradske kuće 172 đaka iz 7 razreda ove škole dobili su diplome koje će im omogućiti ili da se zaposle ili da svoje školovanje nastave.

Ekonomska srednja škola “Bosa Milićević” u narednu školsku godinu upisaće 210 učenika u 7 odeljenja.

Prethodni članak
Sledeći članak