Do sada vakcinisano 25.000 Subotičana, a 8000 je primilo i drugu dozu

Do sada je prvu dozu vakcine protiv kovida-19 primilo 25.000 Subotičana, dok je drugu dozu cepiva primilo 8000 naših sugrađana, kažu u Domu zdravlja. Vakcinacija se sprovodi po planu eUprave, a iz Doma zdravlja napominju da će jedan deo građana koji ima zakazanu revakcinaciju za nedelju drugu dozu cepiva dobiti u Ambulanti u Kumičićevoj ulici o čemu će biti obavešteni putem kol centra.

Po planu eUprave, za predstojeći vikend će veći broj Subotičana biti revakcinisan kineskim Sinofarmom. Iz Doma zdravlja napominju da će jedan deo od 800 Subotičana koji su dobili termin za revakcinaciju u nedelju, drugu dozu cepiva dobiti u Ambulanti u Kumičićevoj ulici, ali da će o tome biti obavešteni putem kol centra.

Proces imunizacije protiv infekcije kovid-19 teče po planu u našem gradu. Vakcinacija se sprovodi na punktu u Novoj opštini sa 4 vrste vakcine koje se trenutno koriste u našoj zemlji. Do sada je prvu dozu vakcine primilo 25.000 Subotičana, a drugu dozu 8000 naših sugrađana.

Danas se na punktu za vakcinaciju u Novoj opštini sprovodi vakcinacija i revakcinacija Fajzerovom vakcinom, a u toku prepodneva jedan deo naših sugrađana primio je drugu dozu kineske vakcine Sinofarm.