Devojke se sve više interesuju za borilačke sportove

Devojke se sve više interesuju za borilačke sportove

Pored brojnih borilačkih klubova, u Subotici već punih petnaest godina uspešno deluje Ultimejt fajter klub Spartak, koji je, pre devet godina, i zvanično, registrovan kao sportski kolektiv.

Ovaj klub, čije prostorije se nalaze u prizemlju Hale sportova, trenutno, broji preko 150 članova, od kojih ima deset aktivnih takmičara u svim uzrasnim kategorijama.

Borilačkim sportovima ranije su se, u mnogo većoj meri, bavili muškarci, dok se u današnje vreme sve veći broj žena opredeljuje za ovu vrstu fizičke aktivnosti.

Rezultati su sastavni deo svakog ozbiljnog i upornog rada, a zanimljivo je napomenuti da u Ultimejt fajter klubu Spartak ženski deo takmičarskog kadra spada u rezultatski uspešniju kategoriju aktuelnog članstva ovog sportskog kolektiva.

Pošto borilački sportovi, iz dana u dan, postaju sve popularniji i dobijaju mnogo veći broj pristalica, Ultimejt fajter klub Spartak svakog popodneva od:tri sata, u pola četiri i pola pet, vrši upis novih polaznika, a vrata kluba otvorena su još i: ponedeljkom, sredom i petkom, uveče u pola deset.