Deda Mraz u vrtiću

Decu koja pohađaju vrtić „Kolibri“ u centru grada Deda Mraz je obradovao novogodišnjim poklonima. Igračke su kupljene novcem koji su roditelji prikupili, a ostaće u vrtiću da se ove i buduće generacije mališana koji pohađaju vrtić igraju sa njima.

Mlađu grupu, „Leptiriće“ vrtića „Kolibri“ PU „Naša radost“, koju pohađaju deca uzrasta od 3 do 4 godine, danas je Deda Mraz obradovao novogodišnjim poklonima. Deca su sa nestrpljenjem dočekala Deku sa severnog pola, a od njega su poželeli razne igračke. Bilo je raznih želja: od autića, figura sa likovima omiljenih junaka do loptica.

Po rečima vaspitača, tradicija je ovog vrtića da Deda Mraz pred novogodišnje praznike donosi poklone za sve grupe. Novac su sakupili roditelji koji su i kupili poklone koji će ostati na raspolaganju deci u vrtiću. Ove godine Deda Mraz je deci doneo komplete za kuhinju, automobile, staze za automobile i razne druge igračke.

Svi mališani koji pohađaju vrtić „Kolibri“, zajedno sa vaspitačima i roditeljima su se potrudili da nekoliko dana pre dolaska Deda Mraza ukrase sobe u kojima borave novogodišnjom dekoracijom i okiti su jelku. Vaspitačice su se potrudile i zajedno sa decom napravili su i novogodišnje kape kako bi novogodišnji doživljaj svoj deci bio kompletan.