петак , 28 јануара 2022
Naslovna / Društvo / Članovi „Lexington benda“ iznenadili petnaestogodišnju Ljilju iz Doma “Kolevka”

Članovi „Lexington benda“ iznenadili petnaestogodišnju Ljilju iz Doma “Kolevka”

Članovi „Lexington benda“, koji su nastupali sinoć u jednom subotičkom lokalu, pre nasupa su iznenadili jednog od svojih najvernijih fanova- petnaestogodišnju Ljilju iz Doma “Kolevka”.

Deca iz Kolevke sinoć su imala priliku da se upoznaju i fotografišu sa članovima „Lexington benda“ koji su se odazvali pozivu i priredili nezaboravno iznenađenje petnaestogodišnjoj Ljilji. Pevač Bojan Vasković i Ljilja u duetu su otpevali jednu od njenih omiljenih pesama “Letnje Kiše”. Da je Ljilja zaslužila ovo iznenađenje potvrdili su nam zaposleni u Kolevci koji su naveli da je ova vesela i divna devojka omiljena gde god da se pojavi. U “Kolevci” se „Lexington“ sluša redovno, a upravo uz njihove pesme Ljilja je proslavila svoj rođendan.

Članovi Leksington benda rado su se odazvali ovom pozivu, a kako kažu kada su deca u pitanju tu nema dileme- njihove želje se moraju ispuniti. Pevač Bojan Vasković je istakao da su svi članovi srećni što su uspeli da ulepšaju veče deci iz “Kolevke” i dodao da je to najmanje što su mogli da urade.

Poseta “Kolevci” bila je dobra prilika da članovi ovog muzičkog sastava požele srećnu Novu godinu svoj deci koja borave u domu, uz želju da im 2019. godina bude ispunjena srećom.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

JP „Subotica-trans“ počelo godinu sa novim ulaganjima

U 2022. godini JP „Subotica-trans“ nastavlja da radi na poboljšanju svojih usluga za građane, ali …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *