уторак , 5 јула 2022
Naslovna / Društvo / “Čisto iz ljubavi – za bolje sutra”

“Čisto iz ljubavi – za bolje sutra”

Volonteri Udruženja “Čepom do osmeha” očistili su danas terentu stanicu preko preko puta Lidla u okviru akcije “Čisto iz ljubavi- za bolje sutra”.

Milorad Novković je iz Novog Sada danas došao u Suboticu da pomogne u čišćenju smeća, zajedno sa drugim volonterima iz Udruženja “Čepom do osmeha”. Milorad je volonter u udruženju već 6 godina i kada god može odaziva se na njihove akcije.

Humanitarno Udruženje građana “Čepom do osmeha” danas je u našem gradu sprovelo akciju “Čisto iz ljubavi- za bolje sutra”. Oko 35 volontera iz Subotice, Novog Sada, Sente, Sombora i Inđije čistilo je prostor teretne stanice preko puta Lidla sa ciljem da pomognu u očuvanju životne sredine i da svojim primerom daju primer ostalima.

Akcija “Čisto iz ljubavi- za bolje sutra” sprovodi se na 8 lokacija u Srbiji, a Subotica je sedma lokacija na kojoj su volonteri Udruženja “Čepom do osmeha” čistili. Gradovi u kojima su do sada održane akcije su Novi Pazar,Čačak,Valjevo,Nova Pazova, Vranje i Niš.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Produženo radno vreme pojedinih graničnih prelaza

Ministarstvo unutrašnjih poslova, u dogovoru sa nadležnim pograničnim organima Mađarske, zbog povećane frekvencije saobraćaja na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.