недеља , 7 августа 2022
Naslovna / Sport / Četrnaestogodišnji hokejaši Spartaka pobednici Otvorenog prvenstva Srbije u inlajn hokeju sa rolerima

Četrnaestogodišnji hokejaši Spartaka pobednici Otvorenog prvenstva Srbije u inlajn hokeju sa rolerima

Posle velikog uspeha dvanaestogodišnjih hokejaša Spartaka, koji su osvojili titulu ovogodišnjeg prvaka države u inlajn hokeju na rolerima, i njihove dve godine starije klupske kolege našle su se na pobedničkom postolju na Otvorenom prvenstvu Srbije, čiji domaćin je bio Beograd.

Subotičani su dominirali ne samo u ekipnoj, nego i u pojedinačnoj konkurenciji, pa su u značajnoj meri pretekli svoje vršnjake iz drugih domaćih klubova, koji imaju znatno bolje uslove za rad , tako da se čelni ljudi ovog uzornog sportskog kolektiva iskreno nadaju da će njihovi najnoviji uspesi biti razlog više da se, konačno, i u našem gradu pokrije Stadion malih sportova i da se, na taj način, znatno poboljšaju uslovi za rad ovdašnjih zimskih sportova.

Nakon izuzetno uspešne, ali i naporne takmičarske sezone, koja je trajala punih deset meseci, hokejaši Spartaka , tokom jula, otići će na zasluženi godišnji odmor, a prvo okupljanje, koje će označiti i početak priprema za novu sezonu, zakazano je za 1. avgust.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Teniserke Srbije osvojile srebro na prvenstvu Evrope!

Srbija je osvojila srebro u ekipnoj konkurenciji za devojke do 16 godina. Naša selekcija, u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.