„Bojana Stamenov Band“

„Bojana Stamenov bend“ održaće koncert u okviru proslave Dana grada 30. avgusta u dvorištu subotičke Sinagoge pod nazivom „Blues in the park“.

Bojana Stamenov važi za jedan od najtalentovanijih vokala na srpskoj muzičkoj sceni, a od nedavno se srpska Areta Frenklin preselila u Suboticu gde je 2021. godine nastao „Bojana Stamenov Bend“. Bojana će sa bendom nastupiti 30. avgusta u organizaciji Fondacije „Subotička sinagoga“ u okviru proslave Dana grada od 20:30 časova sa koncertom „Bules in the park“, a Subotičani će imati priliku da uživaju u njenom raskošnom vokalu i 17. avgusta na koncertu na Letnjoj pozornici.

„Bojana Stamenov Bend“ završavaju album koji bi do kraja godine trebalo da se nađe u prodaji, a ostaju verni prepoznatljivom zvuku bluza, fanka i soula. Pored Bojane Stamenov koja je na čelu benda, tu su i subotički muzičari: Gabor Bunford na saksofonu, Goran Evetović na bubnjevima i Armand Mesaroš bas, kao i novosađanin Dušan Milivojević na gitari.

Bojana Stamenov nedavno se i preselila u naš grad za koji kaže da joj pruža neophodan mir i balans u životu u odnosu na vrstu posla koju radi, a koji zahteva česta putovanja i nastupe.