Bogat program u Zoo vrtu za Prvomajske praznike

Zoo vrt na Paliću po 68. put dočekuje posetioce za prvomajske praznike. Praznični program u ovoj ustanovi počinje sutra i trajaće do srede, 2.maja. Iz Zoo vrta najavljuju program hranjenja životinja, a pored toga i bogat kulturno-zabavni program za sve generacije, uz produženo radno vreme do 20 časova.

Kako bi se posetioci Zoo vrta upoznali sa životinjskim vrstama koje nastanjuju ovu ustanovu iz Zoo vrta već godinama unazad organizuju program hranjenja. Program za praznike počinje od 9,30 časova hranjenjem žirafa, a završava se u 19 časova hranjenjem rakuna.

Osim hranjenja životinja, za posetioce Zoo vrta pripremljen je i kulturno-zabavni program u vidu pozorišnih predstava za decu, narodnih igara i kvizova znanja. Malo stariji posetioci moći će da pogledaju izložbu umetnika Q grupe u Kongresnoj sali Zoo vrta.

Tokom prvomajskih praznika radno vreme Zoo vrta biće od 8-20 časova. Cena ulaznica je 250 dinara za odrasle, a za decu od 7-15 godina 200, dok je za decu do 7 godina ulaz besplatan. Iz Zoo vrta podsećaju sve posetioce da ne hrane samoinicijativno životinje.