Besplatne radionice kreativnog preduzetništva

U prostorijama Centra za savremenu kulturu i umetnost, koji se nalazi na adresi Bose Milićević br. 1 biće održana besplatne radionice kreativnog preduzetništva u petak od 17 do 19 časova i u subotu, od 10 do 14 časova.

Dvodnevna radionica kreativnog preduzetništva namenjena je onima koji imaju iskustva u kulturno-umetničkom radu, organizaciji, pokretanju inicijativa, ali i onima koji bi želeli da o tome nešto više saznaju.

Radionice će voditi Dina Rakin iz Beograda, direktorka Koalicije za razvoj solidarne ekonomije, koja će učesnicima približiti principe socijalnog preduzetništva, predstaviti primere dobrih praksi, ali i moderirati proces povezivanja pojedinaca koji su zainteresovani za implementaciju kulturnih projekata i izgradnju boljih kulturnih prilika u Subotici.Učešće u radionicama je besplatno.

Radionice se realizuju u okviru projekta Udruženja građana “Klara i Rosa” i Centra za savremenu kulturu i umetnost Subotice, koji je podržala Nacionalna koalicija za decentralizaciju, Fondacija Jelena Šantić, Grupa 484 i Evropska unija.