Ambrozija u Ulici Sergeja Jesenjina

I ove godine u akciji „Da se zna ko kosi, a ko ne kosi” ističemo negativne i pozitivne primere održavanja zelenih površina bilo da su u javne ili private. Samo adekvatnim održavanjem zelenih površina može se postići smanjenje alergijskih reakcija kod sugradjana koji su alergični na, u prvom redu, ambroziju. Ukoliko i Vi znate za zakorovljenu površinu u komšiluku – prijavite je putem mejla rtvHYPERLINK „mailto:[email protected]“yueco@HYPERLINK „mailto:[email protected]“gmail.com

Ekološka patrola Yu eco televizije negativan primer za akciju „Da se zna ko kosi, a ko ne kosi” zabeležila je u naselju Ker. Velika ledina u Ulici Sergeja Jesenjina, predstavlja opasnost za sve građane koji su alergični na polen ambrozije. I ove godine apelujemo na sve vlasnike parcela da redovno održavaju svoje placeve, te na taj način omoguće normalno funkcionisanje svim sugrađanima koji su alergični na polen ovog korova.

Pozitivan primer zabeležili smo preko puta negativnog. Uredno pokošena trava predstavlja pravi primer pravilnog održavanja okućnica.