уторак , 26 јануара 2021
Naslovna / Društvo / Agencija “Panonreg” predstavila rezultate projekta

Agencija “Panonreg” predstavila rezultate projekta

Regionalna razvojna agencija “Panonreg” predstavila je rezultate projekta pod nazivom „Poboljšanje nematerijalne podrške preduzetnicima i mikro, malim i srednjim preduzećima“, koji je u drugoj polovini godine realizovan u osam lokalnih samouprava na severu Vojvodine.

Pored Subotice, projekat je realizovan u Bačkoj Topoli, Malom Iđošu, Kanjiži, Novom Kneževcu, Senti, Čoki i Apatinu, u svim lokalnim samoupravama u kojima „Panonreg“ ima kancelariju u cilju informisanja preduzetnika. Vrednost projekta je oko 2,4 miliona dinara, od kojih je 50 odsto sredstava obezbedio „Panonreg“.

Na konferenciji za novinare u prostorijama “Panonreg”-a predstavljen je i projekat, koji će ova agencija sprovoditi do marta sledeće godine u cilju razvoja socijalnog preduzetništva. Projekat, čija je vrednost 2,8 miliona dinara biće realizovan u saradnji sa razvojnim agencijama iz Novog Sada, Rume i Zrenjanina.

U okviru projekta, koji je usmeren ka pružanju podrške teže zapošljivim licima poput osoba sa invaliditetom, pripadnika romske nacionalne zajednice, starijih od 50 godina, kao i mladih, biće organizovane dve obuke za započinjanje biznisa.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Izložba Larise Ackov pod nazivom “Nemušti jezik”

U Savremenoj galeriji u petak sa početkom od 12 časova biće otvorena izložba Larise Ackov …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *