U novu školsku godinu Ekonomska srednja škola „Bosa Milićević“ upisuje 7 odeljenja na dva nastavna jezika

Ekonomska srednja škola „Bosa Milićević“ u narednu školsku godinu upisuje 7 odeljenja na dva područja rada na srpskom i mađarskom nastavnom jeziku.

Dva područja rada na kojima se naredne godine upisuju đaci u prvu godinu u Ekonomsku srednju školu su: ekonomija, pravo i administracija i trgovina, ugostiteljstvo i turizam. Četvorogodišnji profili na srpskom nastavnom jeziku za koje će budući srednjoškolci moći da se opredele su: ekonomski tehničar, komercijalista i turistički tehničar. Od trogodišnjih profila biće otvoreno kombinovano odeljenje kuvar- konobar. Na mađarskom nastavnom jeziku od četvorogodišnjih obrazovnih profila biće otvoreno odeljenje ekonomski tehničar i turistički tehničar, dok će od trogodišnjih biti jedno odeljenje kuvar- konobar.

Iz ove obrazovno- vaspitne ustanove ističu da su opremljeni savremenim kabinetima , savremenom kuhinjom i školskim restoranom za vežbu, te da đaci pored teorijske nastave imaju priliku da stiču i praktična znanja.

Ekonomska srednja škola „Bosa Milićević“ narednog petka i subote, 22. i 23. marta biće domaćin Republičkog takmičenja iz principa ekonomije.