20. Festival ljubavi i vinu u nedelju

Jubilarni dvadeseti po redu muzički Festival ljubavi i vinu održaće se u nedelju, u sali Dečjeg pozorišta sa početkom od 17 časova. Svi zainteresovani imaće priliku da uživaju u Festivalu i na “YuEco” televiziji.

Festival ljubavi i vinu održaće se kao i proteklih godina na dan Svetog Trifuna i Svetog Valentina, a obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju izazvanu korona virusom, brog posetilaca ograničen je na oko stotinu, rekao je Aleksandar Toković, jedan od osnivača Festivala.

Učesnici ovogodišnje manifestacije su mladi i talentovani izvođači, među kojima su: Mario Radonjić, pijanista iz Subotice, Elena Bolvari, učenica modernog pevanja, a gost večeri će biti Frano Lasić, hrvatski glumac i pevač, rekao je Stevo Bardak, organizator Festivala.

Prema rečima organizatorima ciljevi festivala su razvoj kulturnog i omladinskog turizma, afirmacija mladih muzičara ali i negovanje kulture pijenja vina na ovim prostorima. Svi zainteresovani karte mogu nabaviti na ulazu u Dečje pozorište ili u “Bodiš” poslastičarnici po ceni od 500 dinara.