Rukometaši Spartak Vojputa opravdali su ulogu favorita u nastavku super rukometne lige.Prema očekivanjima igrači Slaviše Lakovića pobedili su sastav Morave iz Velike Plane rezultatom 37:24 poluvreme 19:16.Bodovima iz ovog meča subotičani su potvrdili ulazak u plej of. Gosti su u prvih deset minuta bili raspoloženi za igru poveli su sa tri nula ali domaći igrači brzo dolaze do izjednačenja i i do preokreta.Gosti su pokušavali da što duže budu u igri i da imaju povoljan rezultat. Bolja odbrana u domaćem timu svakako se iplatila a gosti nisu imali adekvatno rešenje. Pustiti dva tri gola domaćeg tima…Prvih 30 minuta zavrseno je rezultatim 19:16,može se još spomenuti da gostujući golmani u prvom delu igre nisu ni jednom sačuvali svoj gol.

Nešto brža igra na početku drugog poluvreman u potpunosti je zaustavila igrače Morave koji su tek posle pet minuta igre postigli 17 gol,strelac je bio Petar Buharinović(13).Domaća ekipa dodatno pojačava igru na terenu i puni mrežu ekipi iz Velike Plane.Na isteku 40 minuta utakmice rezultat je 26:18.Oba igrača u domaćoj ekipi koja igraju na poziciji krila dobro su pratili utakmicu ali su bili i šuterski veoma raspoloženi.

Bila je ovo dobra prilika da za domić tim zaigraju i igrači sa klupe dok je trener Laković neke igrače i odmarao.Konačan rezultat meča 37:24 postavlja Vukašin Rakocija.