10. po redu zimski vašar “Winterfest” okupio je oko 70 izlagača

Ovogodišnji jubularni 10. po redu zimski vašar “Winterfest” okupio je oko 70 izlagača iz raznih krajeva zemlje sa šarolikom ponudom. Subotičani smatraju da ovaj vašar u centru grada doprinosi prazničnoj atmosferi i rado ga posećuju.

Poslednji dan 2021. godine neki naši sugrađani iksoristili su da na zimskom vašaru u centru grada pazare po neku sitnicu za svoje najmiljije, a bilo je i onih koji su došli po meso ili sir. Šarolika ponuda izlagača je po ukusu većine Subotičana.

Štand Olgice Buljovčić na “Winterfestu” ističe se mnogobrojnim rukotvorinama koje je Olgica sa posebnom pažnjom izložila. Od svećnjaka, novogodišnjih ukrasa i dekoracija, preko tacni, kutijica pa do podmetača sve je na štandu Olgicinih ruku delo. Olgica, inače profesorka tehničkog obrazovanja spojila je svoj posao i kreativnost pa već jako dugo izrađuje od drveta različite predmete koje zatim obrađuje u dekupaž tehnici. Za neke komade potrebno je uložiti i više dana kako bi dobili svoj finalni izgled, objašnjava Olgica koja na “Wintefestu” izlaže rukotvorine već 10 godina.

Manifestaciju “Winterfest” organizuje JKP “Subotičke pijace” u saradnji sa lokalnom samoupravom, a manifestacija će trajati do 13. januara.