petak , 6 decembar 2019
Naslovna / Društvo / Zbog nadogradnje sprata prokišnjavaju stanovi u Pazinskoj 5

Zbog nadogradnje sprata prokišnjavaju stanovi u Pazinskoj 5

Stanarima zgrade u Pazinskoj broj pet od decembra prokišnjavaju stanovi, a nakon poslednjih kiša situacija se drastično pogoršala. Kako kažu, ova situacija nastala je zbog radova na nadogradnji 5. sprata. S druge strane investitor poručuje da će za mesec dana sve biti rešeno, a šteta u stanovima sanirana.
Za stanare jedne zgrade u Pazinskoj ulici svaka kiša postala je noćna mora.
Miris vlage širi se celom zgradom. Lavori i kante po podu, natopljeni zidovi, nameštaj i parket- tako izgledaju stanovi na poslednjem i 3. spratu. Revoltirani građani tvrde da je ovaj problem nastao zbog radova na nadogradnji 5. sprata koji, kako kažu, traju predugo. Nataša Crnković u ovoj zgradi živi 6 godina. Njene muke sa prokišnjavanjem počele su još u decembru, a nakon poslednjih kiša situacija je postala naročito alarmantna. Uslove u kojima trenutno žive ona i njena porodica Nataša opisuje kao bedne.
U identičnoj situaciji su i svi stanari na poslednjem spratu, a voda je probila i na treći sprat. Prokišnjavanje nije do nas, a do kraja jula biće postavljen krov, poručuje investitor koji dodaje da će stanarima šteta biti sanirana, što je i dogovoreno na sastanku koji je održan u četvrtak. Ipak, stanari su sumnjičavi kada su u pitanju ovi navodi, a preostaje im jedino da se nadaju da će dogovor biti ispoštovan, te da priželjkuju sunčano i sušno leto.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Trka Deda Mrazeva održaće se u nedelju

Trka Deda Mrazeva održaće se u nedelju sa početkom u 11 časova, u Velikom parku …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *