sreda , 8 jul 2020
Naslovna / Sport / Završni turnir Kupa Srbije u mini fudbalu

Završni turnir Kupa Srbije u mini fudbalu

Na terenima u Prvomajskoj ulici održan je fudbalski turnir,odnosno mini fudbal.Učestvovalo je 16 ekipa iz šest gradova.Jedan ovakav sportski događaj uveličali su igrači koji nastupaju za reprezentaciju Srbije u fucalu.Publika koja je pratila i bodrila sve timove i više je nego zadovoljna.Ekipe koje su učestvovale opravdale su očekivanja organizatora.U finalnoj utakmici,pobednik šestog po redu Mini fudbala kupa Srbije je ekipa iz Novog Sada koja je, nakon izvođenja penala, slavila protiv Beograđana sa 7:6.

Svi učesnici ovog prvog većeg sportskog događaja, koji je organizovan u našem gradu sportova nakon uvođenja vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa, bili su izuzetno zadovoljni celokupnom organizacijom turnira, odzivom publike i kvalitetom svih ekipa učesnica. Po njima, Subotica je, još jedanput, na najbolji mogući način, potvrdila epitet grada sportova.

Organizatori pomenutog turnira bili su „Srpska asocijacija malog fudbala“, u saradnji sa organizatorima Minifudbal lige u Subotici – Goranom Popovićem i Strahinjom Marunićem, uz podršku resora za sport našeg grada, Sportskog saveza Subotice i Javno komunalnog preduzeća „Stadion“.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Fudbalerke „Spartaka“ počele su sa pripremama za novu takmičarsku sezonu

Posle duže pauze, koja je usledila zbog epidemije korona virusa, fudbalerke „Spartaka“ počele su da …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *