subota , 15 decembar 2018
Naslovna / Politika / Zajednička sednica

Zajednička sednica

Zajednička sednica Vlade Srbije i Pokrajinske vlade, kojoj su predsedavali premijerka Srbije Ana Brnabić i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, održana je danas u „Palati Srbija“ u Beogradu.

Premijerka Srbije Ana Brnabić je naglasila da je današnja sednica nastavak održavanja zajedničkih sednica dve vlade, koje zajedno rade na mnogo važnih projekata. Zbog toga , kako je navela Brnabićeva, važno je da se razgovara i da se vidi u kojoj fazi realizacije su svi projekti.

Posebno je istakla, kao važan prioritet, izgradnju naučno-tehnološkog parka, nabavku akceleratora za Institut za onkologiju u Sremskoj Kamenici, kao i mere za ublažavanje posledica suše.

Brnabićeva je na konferenciji za medije istakla da započeti projekti – izgradnja zgrade Radio-televizije Vojvodine i Narodno pozorište u Subotici – moraju da se privedu kraju, kako bi moglo preći na druge značajne projekte.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Gradski odbor DSS-a domaćin centralne stranačke proslave stogodišnjice prisajedinjenja

Stogodišnjicu prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji obeležila je i Demokratska stranka Srbije. Domaćin centralne stranačke proslave …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *