nedelja , 20 oktobar 2019
Naslovna / Društvo / Za završetak izgradnje Doma učenika u Bačkoj Topoli 25 miliona dinara

Za završetak izgradnje Doma učenika u Bačkoj Topoli 25 miliona dinara

Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici, kojom je predsedavao Igor Mirović, obezbedila opštini Bačka Topola nedostajuća sredstva, u iznosu od 25 miliona dinara, kako bi se završila izgradnje Doma učenika u Bačkoj Topoli.
Radovi na izgradnja ovog objekta započeti su skoro pre deset godina, ali nisu završeni i objekat nije u funkciji. Objekat se nalazi u blizini Poljoprivredne škole u Bačkoj Topoli, i planiran je za smeštaj 88 učenika.
U skladu sa principom podsticanja preduzetništva i ukupnog razvoja privrede u AP Vojvodini i velikog interesovanja, Pokrajinska vlada izdvojila je dodatnih 25 miliona dinara za raspisivanje novog konkursa za subvencionisanje troškova nabavke repromaterijala s ciljem unapređivanja poslovnog procesa i delatnosti.
Pokrajinska vlada opredelila je i 10 miliona dinara za nabavku poljoprivrednih mašina i opreme, odnosno za pružanje pomoći za održivi povratak interno raseljenih lica na teritoriji AP Kosova i Metohije. Ovaj program će se realizovati preko Fonda za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Mirović obišao radove na rekonstrukciji dva objekta Gerontološkog centra

Predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović, pokrajinski sekretar Predrag Vuletić i direktor Kancelarije za upravljanje javnim …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *