četvrtak , 2 april 2020
Naslovna / Sport / Za vikend počinje nova kasačka sezona

Za vikend počinje nova kasačka sezona

Po staroj, dobro uhodanoj, tradiciji, svake godine, uoči početka nove kasačke sezone, održava se Godišnja skupština Udruženja za kasački sport Srbije i Srpskog kasačkog saveza.

Kao i prošle godine, domaćin tom skupu bili su Subotica i Konjički klub „Bačka“, kao jedan od najuspešnijih konjičkih klubova u zemlji.

Na toj Skupštini protekla godina ocenjena je kao izuzetno uspešna, a ohrabruje činjenica da će se u predstojećoj sezoni organizovati veći broj kasačkih dana nego ranije, a u planu je i povećavanje minimalne nagrade za jednu trkačku partiju.

Po postignutim rezultatima u 2018. godini, Konjički klub „Bačka“, u konkurenciji šesnaest klubova, zauzeo je visoko drugo mesto u Srbiji, iza prvoplasiranog „Vranca“ iz Srbobrana, a ispred trećeplasirane beogradske „Careve ćuprije“.

To je rezultat koji godi, ali i obavezuje sve vredne članove i predstavnike Konjičkog kluba „Bačka“, koji spremno dočekuju novu takmičarsku sezonu, čiji start je zakazan za nedelju, 14. april, kada će se, na Gradskom hipodromu, organizovati trka pod nazivom „Otvaranje sezone“.

O autoru sinisa

Pogledaj i sledeće

Sportska humanost ne zna za prepreke ni u vanrednim okolnostima

Sve je izvesnije da će 32. letnje Olimpijske igre u Tokiju biti odložene. Prema rečima …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *