ponedeljak , 15 oktobar 2018
Naslovna / Sport / Veslački klub Palić svečano je obeležio kraj 2017. godine

Veslački klub Palić svečano je obeležio kraj 2017. godine

Veslački klub Palić svečano je obeležio kraj još jedne, izuzetno uspešne, godine, u kojoj su njihovi članovi učestvovali na devetnaest regata u Srbiji i inostranstvu, na kojima su osvojili 69 medalja, među kojima je i svetska bronza Martina Mačkovića.

Ostvarenim sportskim rezutatima u ovoj sezoni, Veslački Palić spada u red najuspešnijih sportskih kolektiva u Subotici i to ne samo zbog učinka takmičara i velikog broja osvojenih medalja, već i zbog uspešne organizacije dva velika međunarodna takmičenja i isto toliko domaćih regata. 

Pored rezultata trideset aktivnih sportista, od kojih je osamnaest registrovanih takmičara, Veslački klub Palić može se pohvaliti i da je u 2017. godini održao preko pet stotina treninga, dok je za rekreativce priređeno oko 150 treninga.

Ako se uporede prošlogodišnji i ovogodišnji rezultati, sezona 2017. je znatno uspešnija od prethodne, jer je u njoj osvojeno ukupno 69 medalja, od kojih su 14 zlatnih, 28 srebrnih i 27 bronzanih, što je za jedanaest odličja više nego u 2016. godini.

https://youtu.be/ROGZ5sBX8HI

O autoru sinisa

Pogledaj i sledeće

Odbojkašice „Spartaka“ ostale su bez prvenstvenih bodova i protiv „Vizure“

Odbojkašice „Spartaka“ ostale su bez prvenstvenih bodova i protiv „Vizure“ Praznih ruku, pred svojim navijačima, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *