subota , 18 januar 2020
Naslovna / Zanimljivosti / Velika posećenost bazena u Staroj Moravici

Velika posećenost bazena u Staroj Moravici

 

U staroj Moravici, jednom od najvećih naselja u Bačkoj Topoli, sezona kupanja je u punom jeku, zahvaljujući izgradnjom velnes centra. U sklopu velnes centra, posetioci mogu da uživaju u bazenu veličine 16 metara puta 25 metara, velnes đakuzi bazen od 100 kvadrata sa najsavremenijim masažerima i toboganima.

Prema rečima Dunje Božićković koja dolazi svakodnevno na bazen, najviše joj se sviđa velnes program kao i škola plivanja.

Prema dosadašnjim proračunima, ceo objekat je koštao 120.000 eura a novac je delom obezbeđen iz samodoprinosa građana i sredstava za razvoj sela. Po rečimas potpredsednika Saveta Stare Moravice Roberta Fazekaša, velnes centar nudi bogat sadržaj za svačiji ukus, uključujući noćna kupanja, aerobik na vodi i očekuje se izgradnja još jednog bazena u toku sledeće godine.

Ispravnost kvaliteta vode se proverava svake nedelje od strane Zavoda za Javno Zdravlje i kvalitet vode odgovara standardima Evropske Unije. Voda je čista, ispravna i bezbedna za kupanje. Cena ulaznica za meštane iznosi 150 dinara, a za ostale posetioce 250 dinara, dok je za decu do 5 godina ulaz besplatan.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Članovi „Lexington benda“ iznenadili devojčicu iz Doma „Kolevka“

Članovi „Lexington benda“, koji su nastupali sinoć u jednom subotičkom lokalu, pre nasupa su iznenadili …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *