sreda , 15 jul 2020
Naslovna / Sport / U susret rođendanu „Yu eco“ radija

U susret rođendanu „Yu eco“ radija

U susret obeležavanju 27. rođendana „Yu eco“ radija, uz pomoć sportista koji su tokom svoje aktivne igračke, a potom i uspešne trenerske karijere, zlatnim slovima ispisali stranice istorijskih anala subotičkog sporta, danas, se prisećamo prvih dana rada naše medijske kuće, koja je krenula u vidu radio programa, a, u međuvremenu, izrasla je u respektabilnu televiziju.

Jedan od najčešćih gostiju naših sportskih emisija bio je Stipan Vert, proslavljeni trener Kluba dizača tegova „Spartak“, koji je bio i među prvim nagrađenim trenerima u tradicionalnoj akciji „Najbolji treneri“, koju ćemo, ove godine, organizovati po 22. put.

Svoj rad „Yu eco“ radio započeo je u skromnim uslovima i u skučenim prostorima na devetom spratu „Radničkog univerziteta“ . Međutim, vremenom smo se proširili i u istoj zgradi, spustili smo se šest spratova niže, gde se i danas nalazimo i odakle šaljemo naše emisije u etar do vaših domova.

Na taj način, zahvaljujući našoj medijskoj kući, imali ste priliku da se često družite i sa živom legendom jugoslovenskog rvanja Sretenom Damnjanovićem, koji danas obavlja funkciju saveznog trenera seniorske rvačke reprezentacije Srbije i da od njega čujete eksluzivne informacije iz prve ruke.

Ono što je od samog početka karakterisalo rad sportske redakcije naše medijske kuće bila je maksimalna posvećenost i, do tada, medijski manje eksponiranim sportovima, u koje spadaju i muška, i ženska gimnastika.

Prema rečima istaknutog sportskog radnika Zorana Ivanovića, „Yu eco“ radio bio je prvi medij na ovim prostorima koji je, u velikoj meri, propratio rad, upravo, tih sportova, koji, iako rade u znatno skromnijim uslovima, mogu da se pohvale sa jako lepim rezultatima, koji, zbog naše medijske promocije, još više, dobijaju na svom značaju.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

„Vojvodina open“, ove godine, bez stranih takmičara

Kako stvari trenutno stoje, predstojećeg vikenda, Veslački klub „Palić“ biće domaćin i organizator tradicionalne, 58. …

Jedan komentar

  1. Toliko imate mogucnosti napraviti dobru televiziju, cak imate i kadar koji vam mogu pomoci o tome, a vi se pretvarate u jednu vrlo dosadnu televiziju, koju skoro, pa niko i ne gleda. Ugasili ste jako dobre emisije koje su bile znak te televizije, a ostavili ste emisiju kornjace sa Galapagosa, koji bi zaista trebao da da sansu mladjoj pipulaciji da se pokazu. Probudite se i napravite nesto od toga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *