utorak , 22 oktobar 2019
Naslovna / Društvo / U Somboru promocija knjige „Korporativno upravljanje tržištem kapitala“

U Somboru promocija knjige „Korporativno upravljanje tržištem kapitala“

Nova knjiga akademika, prof. dr Nenada Vunjaka “Korporativno upravljanje tržištem kapitala” biće promovisana u petak u Somboru. Osim profesora Vunjaka, koautori knjige su ekspert iz dela poslovnog prava, prof. dr Miroslav Vitez i direktor Nove banke u Banjaluci, doc. dr Milan Radović. Promocija će biti održana u petak od 13h, u Srpskoj čitaonici “Laza Kostić” u Sobmoru.
Knjiga “Korporativno upravljanje tržištem kapitala” podeljena je u tri celine. U prvom delu je obrađena problematika suštine korporativnog upravljanja, dok se u drugom delu govori o tome kako radi tržište kapitala kod nas i u Evropi. Poslednji deo odnosi se na hartije od vrednosti sa kojima se trguje na finansijskoj berzi.
Na kraju knjige nalazi se rečnik u okviru kog je objašnjeno značenje 160 ključnih reči. Osim studentima, knjiga je namenjena stručnoj javnosti, kao i svim ljudima iz prakse kako bi osvežili i usavršili sopstveno znanje.
Knjiga “Korporativno upravljanje tržištem kapitala” izašla je krajem prošle godine u izdanju Centra za ekonomska istraživanja u Subotici, Univerziteta Istočno Sarajevo i Visoke škole modernog biznisa u Beogradu.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Miholjsko leto prija Subotičanima

U ambulante Doma zdravlja naši sugrađani ne javljaju se zbog tegoba izazvanih relativno visokim temperaturama …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *