subota , 30 maj 2020
Naslovna / Društvo / U petak Sajam zapošljavanja

U petak Sajam zapošljavanja

Preko 35 poslodavaca sa oko 700 slobodnih radnih mesta učestvovaće na 41. Sajmu zapošljavanja koji organizuje subotička filijala Nacionalne službe za zapošljavanje. Ovaj Sajam biće održan u petak, 12.4., od 10 do14h, u Atrijumu hotela “Galerija”.
Poslodavci su i ove godine iskazali potrebu za zapošljavanjem velikog broja lica različitih obrazovnih profila. Na Sajmu će biti ponuđen širok spektar administrativnih poslova, ali i poslova u okviru zanatske i uslužne delatnosti. Iz subotičke filijale NSZ pozivaju sve nezaposlene da posete Sajam, ali i one koji žele da promene posao.
Svim zainteresovanim građanima savetuje se da na Sajam dođu sa nekoliko radnih biografija, koje mogu da ostave na više štandova. Sajam zapošljavanja je dobra prilika da građani koji su u potrazi za poslom direktno porazgovaraju sa poslodavcima.
Do Sajma zapošljavanja svi zainteresovani građani mogu da se jave svom savetniku koji će im pomoći da napišu CV. Osim Subotičana, poželjno je da Sajam posete i svi građani iz okolnih mesta koji žele da pronađu ili promene posao.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Drugi probni završni ispit u ponedeljak i utorak

Učenici završnih razreda osnovnih škola u ponedeljak i utorak će polagati drugi probni završni ispit. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *