ponedeljak , 19 avgust 2019
Naslovna / Sport / I u novu takmičarsku sezonu podmlađeni tim fudbalerki „Spartaka“ ući će sa šampionskim ambicijama.

I u novu takmičarsku sezonu podmlađeni tim fudbalerki „Spartaka“ ući će sa šampionskim ambicijama.

I u novu takmičarsku sezonu podmlađeni tim fudbalerki „Spartaka“ ući će sa šampionskim ambicijama.

Prvi deo priprema za predstojeću takmičarsku sezonu u Superligi podmlađeni tim fudbalerki „Spartaka“ obaviće u Subotici, a 10. februara „golubice“ će odleteti u Antaliju, gde će trenirati dve nedelje.

Dan pred odlazak u Tursku, izabranice trenera Borisa Arsića odigraće prijateljsku utakmicu protiv mađarskog superligaša Segedina, a, pored toga, u planu je odigravanje još šest kontrolnih mečeva, dok je takozvana „generalka“ zakazana za 13. mart, na Gradskom stadionu, protiv šampiona Hrvatske, ekipe Osijeka. U odnosu na prošlu sezonu, tabor šampionki Srbije napustila je iskusna igračica Marija Ilić, koja će karijeru nastaviti u kazahstanskom „Biku“, zatim Amerikanka Kler Pluler Marfi, koja je prešla u „Ramat“ iz Izraela, dok je Angelina Hiks operisala koleno, tako da se na nju neće računati u predstojećem periodu. Umesto njih, fudbalerkama „Spartaka“ pristupilo je sedam mladih, talentovanih, igračica, koje su željne dokazivanja.

O autoru sinisa

Pogledaj i sledeće

Na startu nove prvenstvene sezone fudbalerke „Spartaka“ dočekuju „Požarevac“

Posle dvoipomesečne letnje pauze, predstojećeg vikenda, počeće nova prvenstvena sezona u Superligi Srbije za fudbalerke. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *