utorak , 31 mart 2020
Naslovna / Društvo / U Mesnoj zajednici Mali Radanovac problem sa velikom frenvencijom saobraćaja

U Mesnoj zajednici Mali Radanovac problem sa velikom frenvencijom saobraćaja

Ekipa RTV Yu eco nastavlja da prati uslove stanovanja Mesnim zajednicama. U Mesnoj zajednici Mali Radanovac u toku godine za renoviranje prostorija izdvojeno je 50.000dinara. Iz MZ ističu da imaju problema sa divljim deponijama, velikom frekvencijom saobraćaja i da bi voleli da imaju bolje ostvarenu saradnju sa Gradom.

Julujana Čikić živi u MZ Mali Radanovac od 1967.godine u ulici Lifke Šandora u blizini Tesline pijace. Rekla nam je da je veoma zadovoljna uslovima života i da jedino što joj smeta jeste velika frenvencija saobraćaja.

Prema rečima predsednika Saveta MZ Mali Radanovac, Arpada Lobode, to je uređena zajednica sa dobrom infrastrukturom u koju se poslednih godina naseljava sve mlađe stanovništvo koje planira miran porodičan život. U narednom periodu planirano je betoniranje Pionirske ulice, a on je istakao da su najveći problemi sa kojima se součava ova MZ bezbednost dece u saobraćaju jer je ulica Partizanskih baza postala izuzetno prometna i opterećena terentim saobraćajem.

Mesna zajednica Mali Radanovac osnovana je 27. septembra 1994. godine. Prostire se od ulice Partizanskih baza do poslednjih kuća u Subotici- na severu je granica Severna ulica, a sa druge strane međunarodni put. U ovoj MZ živi oko 4.500 građana.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Nove mere Vlade Srbije: Zabrana kretanja vikendom od 15h do 5h, nema šetnje kućnih ljubimaca između 20 i 21h

Svim građanima R. Srbije, kao i strancima sa boravišnom dozvolom, koji su u zemlju ušli …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *