utorak , 18 jun 2019
Naslovna / Društvo / Tri nova vozila u JKP „Čistoća i zelenilo“

Tri nova vozila u JKP „Čistoća i zelenilo“

JKP “Čistoća i zelenilo” krajem 2018. godine obogatilo je svoj vozni park sa tri nova vozila. Ukupna vrednost kupljenih vozila, od kojih je jedno donirao Grad, je oko 25 miliona dinara.

U decembru prošle godine Grad je JKP “Čistoća i zelenilo” obezbedio sredstva za kupovinu specijalizovanog komunalnog zglobnog vozila čija je vrednost 15,8 miliona sa PDV-om. Radi se o vozilu marke „Buher“, tip „City Cat 2020“ koje će biti korišćeno u RJ “Higijena grada” za čišćenje nepristupačnih uglova i delova parkova, šetališta, biciklističkih staza, trotoara i ivičnjaka.

JKP “Čistoća i zelenilo” je sosptvenim sredstvima u decembru nabavilo još dva vozila čija je vrednost oko 9,5 miliona dinara sa PDV-om. Radi se o vozilima marke “ISUZU”. Vozilo za sakupljanje lišća i grana koristi radna jedinica “Zelenilo” i ovo vozilo je već u upotrebi, dok će drugo vozilo sa produženom kabinom koristiti RJ ”Higijena grada” za brze intervencije.

Dva od tri nova vozila JKP “Čistoća i zelenilo” trenutno se nalaze u postupku registracije i čim taj posao bude završen biće stavljeni u funkciju.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Info blok 14.06.2019.

Info blok 14.06.2019.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *