sreda , 15 jul 2020
Naslovna / Sport / Sve takmičarske selekcije ŽOK „Spartak“ nalaze se u aktivnom trenažnom procesu

Sve takmičarske selekcije ŽOK „Spartak“ nalaze se u aktivnom trenažnom procesu

Popuštanjem vanrednih mera, koje su usledile kao logična posledica epidemije korona virusa, sve takmičarske selekcije Ženskog odbojkaškog kluba „Spartak“ započele su sa aktivnim trenažnim procesom.

Pridržavajući se svih propisanih preventivnih mera, mlade Subotičanke, zajedničkim okupljanjem, samo su nastavile sa treninzima, koje su, za vreme izolacije, redovno sprovodile individualno u svojim domovima.

Konkretni daljnji planovi rada odbojkašica „Spartaka“, najvećim delom, zavisiće od nastavka takmičarskog ciklusa, a, u skladu sa tim, uprava Subotičanki imaće zadatak da formira adekvatnu ekipu za predstojeći šampionat.

Kao što je to i ranijih godina bila praksa, u ovom klubu šansu za dokazivanje među prvotimkama dobiće i najperspektivnije igračice iz juniorskog pogona, koje su potekle iz sopstvene „Škole odbojke“.

Poput prvotimki, i sve ostale mlađe selekcije Ženskog odbojkaškog kluba „Spartak“ marljivo treniraju za nove takmičarske obaveze.

Pošto fiskulturne sale u ovdašnjim školama, još uvek, nisu dostupne za njihov rad, ti treninzi, za sada, se odvijaju na otvorenom, dok „Škola odbojke“ nove članice prima u Hali sportova, ponedeljkom, sredom i petkom, od 7 časova i 30 minuta i od 14 sati.

 

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

„Vojvodina open“, ove godine, bez stranih takmičara

Kako stvari trenutno stoje, predstojećeg vikenda, Veslački klub „Palić“ biće domaćin i organizator tradicionalne, 58. …

Jedan komentar

  1. Koliko vidim nista od zalbe uprave Spartaka na odluku da se nesto ucini da klub ostane u super ligi.Odluka OSS je veoma siplja i ne odrziva.Prvenstvo se igralo u dve etape ili faze,prva etapa gde se igrao dvokruzni sistem 9 x 2=18 kola.Ta etapa se zavrsila regularno i timovi su zauzeli mesta koja su izborili na terenu,gde je Tent osvojio prvo mesto a Spartak 9 koje mu garantuje opstanak u ovoj ligi.Tentu je ucinjena medvedja usluga da ga proglase prvakom za zelenim stolom a Spartak da ispadne.Sta je uradi izvrsni odbor OSS,nastavak prvenstva tj,druge etape u plej ofu 1-6 i 7-10 koji je prekinut na polovini takmicenja usled vise sile.Na sednici ne prihvataju regularno takmicenje,vec mu pridodaju i ne regulnoro sto ima za posledica da umesto Beograda ispada Spartak.Ne znam stav uprave Spartaka na ovaj moj logicni komentar i hoceli uzeti advokateda obore odluku OSS.Kada se uzme u obzir da su zavezi kosarke i vaterpola koji takmicenje imaju takodje u dali,gde su jednostavno nasli resenje o proglasenju ne vazeceg takmicenja u 2019/20 go.Molim bas da ovo prosledite upravi ZOK Spartak od iskrenog i pravednog ljubitelja ovoga sporta.Ovaj tekst objavio je sportski zurnal pre 1 h.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *