četvrtak , 28 maj 2020
Naslovna / Društvo / Subotički muzičari prikupljaju dobrovoljne priloge za obolelu decu

Subotički muzičari prikupljaju dobrovoljne priloge za obolelu decu

Sa misijom da pomognu onima kojima je pomoć potrebna, jednom nedeljno subotički muzičari sviraju na Korzou, te tako prikupljaju dobrovoljne priloge za obolelu decu.

Bojan Temunović, Marko Perušić, Nikola Stanin i Josip Ivković, svake nedelje punog srca, na sada već poznatom mestu na Korzou, sviraju našim sugrađanima od poznatih tamburaških melodija, pa sve do ex-yu pesama. Osim što prolaznicima ulepšaju dan i izmame osmeh, ovi mladi muzičari imaju posebnu misiju, a to je pomoći oboleloj deci. Od avgusta prošle godine, cilj im je da kako kažu učine svet boljim mestom, te budu dobar primer omladini. Ova moćna četvorka iako iz različitih tamburaških sastava, predstavlja stalni sastav u ovoj misiji, ali to ne znači da i ostali muzičari koji žele da se priključe ovom humanom poduhvatu, to ne mogu i da učine.

Svoje umeće ovi muzičari prvobitno su predstavili novosadskoj publici, ali ubrzo potom došli su u rodni grad i kako kažu bili širokog zagrljaja prihvaćeni od Subotičana. Po pravilu jednom u dve nedelje ili jednom nedeljno u zavisnosti od obaveza, ova grupa se okupi, a na ovaj način do sada je 15 dece dobilo pomoć. Mnogo je onih kojima je pomoć potrebna, a na ovaj način mi želimo da doprinesemo i učinimo svet boljim mestom, te budemo dobar primer omladini, poručili su članovi „super četvorke“.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Program „Uhvati, steriliši i pusti“

Od početka programa „Uhvati, steriliši i pusti“ do sada je učestvovalo 134 pasa koji su …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *