ponedeljak , 18 decembar 2017
Naslovna / Društvo / Stigla dva nova gradska autobusa

Stigla dva nova gradska autobusa

Vozni park JP „Subotica-trans“ bogatiji je za dva nova gradska autobusa, a građani su već imali priliku da se voze novim zglobnim gradskim autobusom koji je od pre dve nedelje u funkciji. Za nekoliko dana i novi solo gradski autobus će početi da saobraća, a iz preduzeća „Subotica-trans“ ističu da će se treći, međumesni autobus na ulicama naći u januaru.

Čast da sedne za volan novog zglobnog gradskog autobusa pripala je Petru Mediću, vozaču sa iskustvom dugim više od dve decenije. Kako nam je rekao novi savremeni autobus potpuno je komforan i udoban za vožnju, a Petar kaže i da su komentari putnika izuzetno pozitivni, te da su i oni srećni što se voze u novom i bezbednom autobusu.

Zglobni autobus saobraća na linijama 1, 16 i 6. Iz „Subotica-transa“ objašnjavaju da je u pitanju Ikarbusov niskopodni autobus modela 218N, koji omogućava putnicima komfornu i sigurnu vožnju.

Za nekoliko dana biće završeni svi pripremni poslovi te će se i novi solo gradski autobus naći na ulicama grada. U pitanju je niskopodni savremeni autobus sa klima uređajem, elektronskim informacionim displejem, sa kapacitetom od 44 putnička mesta za sedenje i 66 mesta za stajanje.

O autoru Miljana Crnogorac

Pogledaj i sledeće

Održan je sastanak u cilju unapređenja položaja roma

U Plavoj sali Gradske kuće održan je sastanak predstavnika Kordinacionog tela za praćenje realizacije Strategije …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *