petak , 29 maj 2020
Naslovna / Sport / Spartakovi dizači tegova bez premca u domaćoj konkurenciji

Spartakovi dizači tegova bez premca u domaćoj konkurenciji

Spartakovi dizači tegova bez premca u domaćoj konkurenciji

Klub dizača tegova Spartak uspešno je otvorio ovogodišnju takmičarsku sezonu. Na prvom većem i značajnijem nadmetanju, čiji domaćin je bio Bač, Subotičani su, sa 1867 bodova, ubedljivo trijumfovali u Prvom kolu ekipnog Prvenstva Srbije.

U sklopu tog takmičenja organizovano je i pojedinačno Prvenstvo Vojvodine za seniore i seniorke, na kojem su mladi predstavnici Spartaka, takođe, bili veoma ubedljivi.

U pojedinačnoj konkurenciji Subotičani su se okitili sa dve zlatne i četiri srebrne medalje, pa su, još jedanput, dokazali da im nema premca u domaćoj konkurenciji.

Izjava – Tamaš Kajdoči, takmičar KDT Spartak

Na pomenutom nadmetanju, Savez dizača tegova nagradio je najbolje takmičare i trenere u 2017. godini u Vojvodini, a Klub dizača tegova Spartak može se pohvaliti da u svojim redovima ima najboljeg juniora Ervina Rožnjika, najboljeg seniora Tamaša Kajdočija i najboljeg trenera Stipana Verta.

Sledeće takmičenje koje predstoji Spartakovim dizačima tegova biće Evropsko prvenstvo za seniore, koje će se, od 23. marta do 1. aprila, održati u Bukureštu.

https://youtu.be/URcqKCnndNU

O autoru sinisa

Pogledaj i sledeće

I odbojkaši „Spartaka“ krenuli su sa zajedničkim treninzima

Nakon dvomesečne neočekivane, prinudne pauze, i odbojkaši „Spartaka“ krenuli su sa zajedničkim treninzima. Iako su …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *