četvrtak , 18 oktobar 2018
Naslovna / Društvo / Sinoć na Trgu svečano otvoren tradicionalni Zimski vašar ,,Winterfest“

Sinoć na Trgu svečano otvoren tradicionalni Zimski vašar ,,Winterfest“

Sinoć je na Trgu svečano otvoren tradicionalni Zimski vašar ,,Winterfest“. Otvaranju je prisustvovala zamenica gradonačelnika Timea Horvat, a Veljko Vojnić, zamenik predsednika Skupštine grada, svečano je otvorio vašar. Otvaranje vašara je upotpunjeno prazničnim pesmama koje su otpevali učenici Muzičke škole.
Direktorka JKP ,,Subotičke pijace“, Ilinka Vukoja, istakla je da će u narednih četrdesetak dana koliko će trajati tradiciolalni Božićno-novogodišnj vašar sugrađani i gosti imati priliku da na sedamdesetak štandova uživaju u bogatoj ponudi proizvoda domaće radinosti i starih zanata, kuvanom vinu i tradicionalnim gastronomskim specijalitetima našeg područja sa ciljem očuvanja tradicije. Osim toga na Zimskom vašaru svako će imati mogućnost da pronađe originalan praznični poklon za svoje najmilije i da uživa u interesantnom sadržaju nemenjenom deci.

Prema rečima Veljka Vojnića, zamenika predsednika Skupštine grada, naš grad uspešno održava tradiciju poput svih srednjoevropskih gradova. Istakao je da sadržaj sedmog po redu Winterfesta koji je imao čast da svečano otvori, veoma kvalitetan.
Organizator Zimskog vašara Winterfest je JKP ,,Subotičke pijace“, a vašar je podržan od strane Grada. Winterfest će biti otvoren za posetioce do 13. januara, svakog dana od 9 do 21 čas.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Radovi u MZ „Dudova šuma“

U MZ “Dudova šuma” izgrađeno je 7 novih parking mesta, postojeći parking iza zgrade u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *