ponedeljak , 21 januar 2019
Naslovna / Društvo / Shoppi Retail Park obeležava 2.godine rada

Shoppi Retail Park obeležava 2.godine rada

Povodom obeležavanja dve godine rada Shoppi retail parka u našem gradu, tokom vikenda posetioce očekuju popusti od 20 do 70 posto. Iz šoping centra poručuju da će doživljaj kupovine posetiocima centra ulepšati i animatori.

Građani sa kojima smo razgovarali rekli su nam da rado i često posećuju Shoppi Retail Park. Zadovoljni su ponudom i uslugom, a osim kupovine uživaju u sjajnoj zabavi za celu porodicu.

Shoppi retail park je zaživeo kao mesto kupovine zahvaljujući kvalitetnom zakupničkom miksu regionalnih i svetskih brendova istakla je Nevena Martinović, PR Shoppi retail parka. Subotica je prvi grad u našoj zemlji u kome je 17.marta pre dve godine otvoren Shoppi Retail Park, a povodom proslave dvogodišnjice uspešnog rada tokom vikenda potrošači će imati priliku da uživaju u popustima koji važe u svim prodavnicama centra, fotorgafisanju u kabinama(photo boot) i zanimljivom programu animatora.

U narednom periodu planirano je proširenje segmenata namenjenih deci kao i razvijanje dodatnih ugostiteljski sadržaja, a na nivou države nastavlja se trend razvoja Retail parkova koji za sada osim u našem gradu postoje u Beogradu(u Borči) i Smedervu. Nakon rođendanskog popusta uslediće popusti koji će trajati tokom Uskrsa, a nakon toga popusti za šoping vikend.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Na Bačkim Vinogradima sprečen pokušaj krijumčarenja papagaja

Carinici su na prelazu Bački Vinogradi, u saradanji sa policijom, sprečili krijumčarenje sedam papagaja, među …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *