ponedeljak , 21 septembar 2020
Naslovna / Društvo / Saksijsko cveće iz ,,Bašte“ za 8.mart

Saksijsko cveće iz ,,Bašte“ za 8.mart

Poslovnica ,,Bašta“ povodom predstojećeg praznika 8.mart, Dana žena,  nudi najveći izbor saksijskog cveća. U poslovnici „Bašta“ na Palićkom putu možete pronaći veliki izbor cveća i ukrasa za dekoraciju.

Naš sugrađanin, Jovan Ristović ima šezdeset i jednu godinu i prema njegovim rečima, mnogo iskustva u kupovini poklona za Dan žena. U poslovnici ,,Bašta“ našao je idealan poklon u vidu saksijskog cveća.

Prema rečima Martine Govorković, radnice u poslovnici ,,Bašta“, ovogodišnja ponuda saksijskog cveća je veoma lepa i bogata. Saksijsko cveće je veoma originalan poklon kojem se dame podjednako raduju, kao i buketu rezanog cveća, ali je saksijsko cveće mnogo ekologičniji izbor.

Posetite poslovnicu ,,Bašta“ na Palićkom putu i uz veliki izbor, ljubazno osoblje i višegodišnje iskustvo zaposlenih pronađite idealan poklon za Dan žena.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Problemi stanara u ulici Miloša Obilića

Delovi starog nameštaja, grane, te drugi kabasti otpad svakodnevna su pojava u ulici Miloša Obilića …

Jedan komentar

  1. U naslovu ove vesti se samo redjaju gramatičke greške…ajde što nema razmaka između znakova interpunkcije, kao ni što se pogrešno upotrebljavaju, ali da jedna medijska kuća sebi dozvoli ovoliko grešaka u padežima je stvarno sramotno!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *