četvrtak , 20 jul 2017
Naslovna / Ekonomija / RPK-centar za elektrometalski kompleks, špediciju ili pograničnu saradnju

RPK-centar za elektrometalski kompleks, špediciju ili pograničnu saradnju

Po novom Zakonu o privrednim komorama, koji je zaživeo 1. januara značajno su bolji položaj privrednika i uslovi poslovanja, izjavio je v.d. direktora Regionalne privredne komore Subotica, Slobodan Vojinović. U okviru predviđene decentralizacije, Regionalna privredna komora mogla bi da postane centar za elektro-metalski kompleks, za špediciju i transport, kao i za pograničnu saradnju.

O autoru Ivana Radinović

Pogledaj i sledeće

Podsticanje stvaranja inovativnih preduzeća

  Fond za inovacionu delatnost raspisao je Javni poziv za Program ranog razvoja („MINI GRANTS Program“) i Program sufinansiranja inovacija („MATCHING GRANTS Program“).Cilj Programa ranog razvoja je podsticanje stvaranja inovativnih preduzeća zasnovanih na znanju, kroz osnivanje startap i/ili spinof kompanija u privatnom sektoru, tako što će obezbediti finansiranje za razvoj inovativnih tehnologija, proizvoda i usluga sa tržišnom primenom koje poseduju veliki potencijal za komercijalizaciju. Program je …

Jedan komentar

  1. Šta Slobo radiš tu? Idi u penziju čoveče i prepusti mladima da rade. Nije to više za tebe. I onako si Ekonomski fakultet završio u šestoj deceniji života sa Mitrom Nikolićem. Povuci se čoveče. Nije ta funkcija Bogom dana tebi. U dubokoj si starosti zar ne shvataš?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *