subota , 16 novembar 2019
Naslovna / Društvo / Radovi u MZ „Dudova šuma“

Radovi u MZ „Dudova šuma“

U MZ “Dudova šuma” izgrađeno je 7 novih parking mesta, postojeći parking iza zgrade u ulici Petra Lekovića je izbetoniran, a trenutno su u toku radovi na ograđivanju dečjeg igrališta. Kako najavljuju u MZ “Dudova šuma” uskoro bi trebalo da počne rehabilitacija ulice Miloša Obilića.

Prethodnih dana radilo se na izgradnji 7 novih parking mesta ispred zgrade u Aleji Maršala Tita br.19, dok je iza zgrade u ulici Petra Lekovića br.5 postojeći parking izbetoniran. Takođe je izbetoniran i trotoar u ulici Lasla Sekereša.

Kako bi najmlađi stanovnici MZ “Dudova šuma” bezbedno provodili vreme na igralištu, odlučeno je da se ogradi igralište koje se nalazi ispred zgrade na Aleji Maršala Tita 19. Postavljeni su stubovi ograde, a do subote bi trebalo da bude završen sav posao na ograđivanju igrališta. U mesnoj zajednici najavljuju da će uskoro početi i rehabilitacija puta u ulici Miloša Obilića od samoposluge do Karađorđevog puta.

MZ “Dudova šuma” domaćin je 1.Slikarske kolonije koja je okupila 15 subotičkih slikara amatera pod vođstvom Šandora Kerekeša.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Info blok 14.11.2019.

Info blok 14.11.2019.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *