utorak , 14 jul 2020
Naslovna / Servisne informacije / Radno vreme tokom praznika

Radno vreme tokom praznika

Zbog obeležavanja Dana državnosti javna preduzeća i ustanove sutra i prekosutra neće raditi ili će organizovati dežurstva.
Naredna dva dana Dom zdravlja će raditi kroz dežurstvo. Dežurstvo u trajanju od 24 sata biće organizovano u ambulanti Službe za hitnu medicinsku pomoć u Ulici Petefi Šandora 24, kao i u zdravstvenim stanicama u Bajmoku i Čantaviru. Služba za zdravstvenu zaštitu dece obavljaće dežurstvo od 7 do 24 časa u Dečijem dispanzeru , dok će stomatološka služba za decu i odrasle, dežurstvo obavljati u zgradi Zubne poliklinike , u periodu od 7 do 13 časova.
Apoteka Subotica će  takođe raditi kroz dežurstvo. Ogranak 1 ispod Gradske kuće sutra i prekosutra radiće non stop, dok će apoteke na Prozivci, Paliću, u Čantaviru i Bajmoku raditi od 8 do 13 časova. Apoteka Ogranak 2 kod Sinagoge dežuraće od 8 do 12 časova.
Autobusi JP „Subotica-trans“ će za vreme Dana državnosti sutra i u petak, saobraćati po redu vožnje za nedelju.
U dane praznika, JKP „Parking“ neće naplaćivati parkiranje u gradu, a neće raditi ni blagajna preduzeća.
JKP „Čistoća i zelenilo“ će za vreme praznika vršiti uslugu odvoženja komunalnog otpada po programu. Gradska Deponija će biti otvorena i dostupna sugrađanima po ustaljenom radu, a blagajna preduzeća neće raditi.
Pošta u objektu „Univerexport“ na Bajskom putu radiće od 7 do 20 časova, dok će Pošta u „Rodiću“ raditi od 8 do 20.30 časova. Pošte na graničnim prelazima „Horgoš“ i „Kelebija“ će raditi 24 časa.

O autoru Ivana Radinović

Pogledaj i sledeće

Isključenja struje za 10.7.

Zbog radova na elektroenergetskim objektima pojedine ulice u gradu i Gornjem Tavankutu sutra će biti …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *