sreda , 15 jul 2020
Naslovna / Društvo / Radna poseta predstavnika Pokrajinske vlade

Radna poseta predstavnika Pokrajinske vlade

U Suboticu se tokom prethodne 3,5 godine iz različitih izvora slilo blizu 15 milijardi dinara, istaknuto je danas prilikom radne posete potpredsednika Pokrajinske vlade, Đorđa Milićevića i pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Vladimira Batesa, Subotici. Pokrajinska vlada je tokom tog perioda za razne projekte u naš grad uložila više od 2,5 milijarde dinara.

Cilj današnje posete Subotici predstavnika Pokrajinske vlade, bio je potpisivanje ugovora za rekonstrukciju dvorišta u OiSŠ “Žarko Zrenjanin” kao i obilazak izgrađenog otvorenog rukometnog terena u OŠ “Sveti Sava”. Ulaganja u OiSŠ “Žarko Zrenjanin” i OŠ “Sveti Sava” deo su jednog velikog projekta, odnosno velike akcije obnove obrazovnih institucija u Srbiji, istakao je potpredsednik Pokrajinske vlade, Đorđe Milićević.

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, istakao je da se u naš grad tokom prethodne 3,5 godine slilo oko 15 milijardi dinara, a da su velika ulaganja koja grad izdavaja za sprovođenje projekata dovela do rezultata koji su danas pred nama.

Radovi na rekonstrukciji dvorišta OiSŠ “Žarko Zrenjanin” vredni su 5 miliona dinara, a podrazumevaju kompletno opremanje školskog dvorišta, asfaltiranje pristupne staze, senzorsko igralište i izgradnju pomoćnih objekata. Vrednost radova na rekonstruisanom sportskom terenu u OŠ “Sveti Sava” je 2,6 miliona dinara. Obe investicije od velikog su značaja, pre svega za učenike koji pohađaju ove dve obrazovne ustanove.

Pokrajinska vlada je za poslednje 3,5 godine u naš grad uložila više od 2,5 milijardi dinara kroz razne projekte: od ulaganja u zdravstvo, obrazovnu infrastrukturu, vodovod i kanalizaciju do rekonstrukcije pojedinih ulica i kroz ulaganja u mnoge druge projekte.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Cvetanje ambrozije i ostalih biljaka

Ovo je period u godini kada je prisutno sve više cvetanja ,naročito ambrozije jer sve …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *